“Moed houden!” 

In onze tweede podcast show weet Anke een kwarktaart te bakken dankzij tips van Truus! Annie Beumers uit Twente heeft haar filmdebuut gemaakt op haar 93ste! Een bezoek aan deze levenslustige dame is een feest. De 100-jarige oom Piet gaat ook gewoon vrolijk door en speelt voor ons een opgewekt muziekje op zijn piano. Ellen knapt op van Shoan, een film over een schaap en John als zijn kinderen op bezoek komen. Grace wordt blij van God en Alida van bezig blijven.
Verder hebben we de Witte Dichter Jos van Hest aan de telefoon. Hij maakt ons attent op een alternatieve invulling van de jaarlijkse lichtjesavond waarbij overledenen worden herdacht; een “Herinnering Verlicht” radio uitzending natuurlijk! Wij herdenken in ieder geval Anneke Ijska, die afgelopen vrijdag op 98-jarige leeftijd is overleden en die wij erg zullen missen. Vorige jaar sprak zij met kerst nog een boodschap voor ons in.
Elly heeft onze geheime locatie ook weten te vinden, en Bep Meijer heeft een bericht achtergelaten op onze Steunkous-lijn 0612564364.

Link naar de uitzending