Wat is Radio Steunkous?

Radio Steunkous is een lokaal radioprogramma gemaakt door de wijkverpleging van Buurtzorg Amsterdam. Het is speciaal bedoeld voor onze klanten die veel aan huis zijn gekluisterd wegens ziekte of ongemak. Het spreekt vanzelf dat het programma ook patiënten van andere thuiszorgorganisaties aan zou moeten spreken. Jong en oud, zwart en wit, iedereen die met zorg te maken heeft moet zich bij Radio Steunkous betrokken voelen. Het programma is per 1 september 2012 elke dinsdagmiddag te horen tussen 14.00 en 15.00 op Radio Salto en beschikt over 2 etherfrequenties 99.4 en 106.8 – maar is ook op elk gewenst moment terug te luisteren via de website. De studio bevindt zich in het Willem de Zwijgerpakhuis aan de Piet Heinkade 179 op de vierde etage.

Waarom radio Steunkous?

  Buurtzorg is altijd op zoek naar alternatieve middelen om zorg te verlenen. Radio Steunkous wil zo’n middel zijn. Radio Steunkous gelooft dat alle vormen van aandacht en betrokkenheid genezend kunnen werken en dat iedereen een steunkous voor elkaar kan zijn. Radio Steunkous is een platform voor steunkousen. Het programma wil goede informatie geven over gezondheidsproblemen, kennis en ervaring uitwisselen en zorgen voor vermaak.

Redenen om contact op te nemen

Radio Steunkous is altijd opzoek naar onderwerpen, gasten, oproepen en tips. Weet u bijvoorbeeld iemand die u eens extra in het zonnetje wilt zetten omdat diegene veel doet voor een ander? Meld die persoon dan aan voor de rubriek Steunkous van de week! In de uitzending krijgt iemand een open doekje van de presentatrice Elly Lakerveld en wordt een klein presentje toegestuurd. Maar ook als u een belangrijke levensles wilt delen, met bepaalde gezondheidsvragen zit of een muziekje voor iemand wilt aanvragen, neem gerust contact op. U kunt een bericht sturen via het contactformulier op de site.

Meer informatie?

 

Iedereen die vragen heeft over Radio Steunkous kan contact opnemen met de eindredacteur van het programma Marjolijn Onvlee.

 

mail naar:

m.onvlee@buurtzorgnederland.com

 

of bel met nummer:

06 – 125 643 64